Jogi nyilatkozat

A Danubiusbeton Dunántúl Kft. weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Danubiusbeton Dunántúl Kft. jogosult.

Danubiusbeton Dunántúl Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Danubiusbeton Dunántúl Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

A Danubiusbeton Dunántúl Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a Danubiusbeton Dunántúl Kft. felelősséget nem vállal.

A Danubiusbeton Dunántúl Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Danubiusbeton Dunántúl Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. 

Amennyiben weboldalaink más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen külső oldalakon megjelenő tartalmak szerkesztésére és közzétételére ráhatásunk nincsen, ezért azok jogszerűségéért, hitelességéért, vagy teljességéért felelősséget nem vállalunk. Az ilyen jellegű tartalmaktól a Danubiusbeton Dunántúl Kft. egyértelműen elhatárolódik. Javasoljuk egyben a külső, harmadik fél által üzemeltetett weboldalak saját felhasználási feltételeinek, adatvédelmi nyilatkozatainak és impresszumainak tanulmányozását és megismerését.


© Danubiusbeton Dunántúl Kft., Pécs. Minden jog fenntartva.